Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

 

Skolresor

Priserna är baserade på 20 resande och vid bokning av kampanjpris på flyget. För att kunna boka dessa krävs oftast bokning ett par månader före avresa.
Ring eller maila oss för en exakt offert på önskad resa.
Vi lovar att ge bästa möjliga pris både på buss- och flygresor.

 

 

Sedan 1987 har Buss Special AB arrangerat skolresor till några av de mest populära resmålen i Europa. Våra duktiga reseledare och lokalguider gör att er resa blir något att minnas med glädje. Jämför oss gärna med andra arrangörer så ser ni att vi pressat priserna så att även den minsta klasskassan skall räcka.

Då ni bokar både hotell och flyg via oss så omfattas er resa av paketreselagen dvs ni reser med erlagd lagstadgad resegaranti som trygghet om något skulle hända.

Bussresor:
Bussresorna är kanske de allra mest praktiska, då vi hämtar på skolan i stort sett på alla platser i Sverige. På orter belägna söder om Stockholm, Örebro, Karlstad dessutom utan extra kostnader. En bussresa är ju väldigt trevlig och gör att sammanhållningen blir extra bra. Är ni en stor grupp så har ni bussen för er själva, är ni en mindre grupp (under 45 pers) så delar ni buss med andra resenärer.

Flygresor:
Modernt resande med klassisk charterservice! Är ni flexibla blir priset garanterat många hundralappar billigare per person.

På resmålet har ni charterservice med värdar som möter er vid flygplatsen, busstransfer till hotellet, reseledarservice under hotellvistelsen, möjlighet till utflykter. Allt inom Buss Specials organisation med svensk personal på resmålet.

Skicka offertförfrågan så lovar vi att komma med ett bra förslag.
Skriv vart och när ni vill åka, hur många ni är och om ni väljer buss- eller flygresa. Om ni har egna förslag på program skriv gärna det också.

RING 0418-12330 eller BEGÄR OFFERT via mail »


Paris Costa Brava Barcelona Prag London Berlin


Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se