Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

England

Skolresa till London

 

Möjligheterna till utflykter, studiebesök, teaterbesök och sevärdheter i Storbritanniens huvudstad London är enormt. Dessutom är en resa dit mycket prisvärd, pundet är ganska lågt, flyget är superbilligt och de centrala hotellen är både bra och överkomliga i pris. En skolresa till London innehåller det mesta!

Historia upplever du bl a på The Tower of London, Victoria & Albert Museum, Madame Tussaud’s, vaktombytet vid Buckingham Palace och på slottet i Windsor.

Shopping erbjuds på Oxford St, där ni hittar det mesta. Vill ni hellre besöka en marknad är Covent Garden med jonglörer och gycklare att rekommendera, likaså marknaderna Portobello Road, Camden Market eller Petticoat Lane.

Upplev staden på land från övervåningen på en buss, från vattnet på en båttur på Themsen, eller från ovan via London Eye. 

På teater- och musicalfronten är utbudet oändligt... det är bara att välja och vraka! Och sist men inte minst, här har ni det optimala tillfället att testa era kunskaper i engelska och praktisera världens största andraspråk!


begär offert KARTA VÄDER LONDON HOTELL   FAKTA om ENGLAND om BUSSRESAN om FLYGRESAN

 

 

Bussresa eller flygresa?

Välkomna att kontakta oss så lovar vi att komma med ett bra förslag. Skriv när ni vill åka, hur många ni är och om ni väljer buss- eller flygresa. Om ni har egna förslag på program skriv gärna det också.

 

 


Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se