Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Buss Special * BF Travel

Flyg- och bussresorPostadress: Buss Special*BF Travel   Strandvägen 293   S-261 61 Landskrona    Sweden


Om Buss Special/BF Travel från Landskrona
- årets golfstad 2017

Att resa med BF Travel skall vara en totalupplevelse där resenärerna har semester och kan koppla av till fullo. Våra resmål väljs alltid med fokus på att det skall finns ett varierat utbud av det som alla önskar på sin semester. Det innebär att man på promenadavstånd skall ha ett levande centrum med restaurangliv, caféer, kulturella sevärdheter och shopping. Då de flesta av våra resor går till varmare breddgrader når man alltid också stranden på högst ett par minuters promenad.

När du landat på flygplatsen finns en väntande transfer som tar dig till hotellet och väl där sköts all transfer av oss varesig det är till golf- eller boulebanan eller till skidbacken, om inte dessa finns på promenadavstånd förstås. (Undantaget är om man själv valt hyrbil)


     Researrangör
     sedan 1986


Buss Special Landskrona AB
Teknisk arrangör enligt
resegarantilagen

org nr 556553 - 9375

Buss Specials särskilda resevillkor PDF »

 

 


 

Moderbolaget är Buss Special Landskrona AB som grundades 1986 då de första resorna gick i modets och teaterns tecken. 1993 startades ett mer omfattande reseprogram med resor till Costa Brava från tidig vår till sen höst. Det var även då som golfresor blev vårt signum och ca 3000 golfresenärer per år reste årligen med buss till Costa Brava. Då lågprisflygbolagen etablerat sig valde dock flera av våra resenärer att välja flygalternativet som erbjöds tillsammans med bussresorna.

Efter 25 år med resor till Spanien är det idag nästan uteslutande flyg som bokas. När vi märkte att trenden lutade åt detta håll registrerades bifirman BF Travel (buss/flyg) för att inte endast bli klassat som bussresearrangör i marknadsföringen. Vår bas i reseprogrammet är fortfarande golfresor till Spanien men vi erbjuder även bouleresor, konstresor, skolresor och en återkommande skidresa varje sportlov.

Vi är enormt stolta och glada över att det i alla år varit över 90% återkommande resenärer på samtliga resor och vi är även mycket stolta över att ha duktiga medarbetare som såväl golfvärdar, reseledare, bouletränare, busschaufförer som bussvärdinnor.

Välkomna på en ny resa med totalservice hälsar
Thomas Fredriksson
med personal

thomas cia Ulla

 

Samarbetspartner boule Mattias Thorell thoells event »


  

Thomas
VD / ägare
produktion
resesäljare
bokning
reseledare/golfvärd
thomas@buss-special.se

Cia
ekonomi
resesäljare
bokning
reseledare/golfvärd
cia@buss-special.se

Ulla
webdesign
sociala medier
reseledare
ulla@buss-special.se

 
Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se