Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Buss Special * BF Travel

Buss- men mest flygresorPostadress: Buss Special*BF Travel   Strandvägen 293   S-261 61 Landskrona    Sweden


Buss Special startade i mitten av 80-talet med att arrangera direktresor med buss i Europa. Företagets namn blev Buss Special eftersom det var just specialresor med buss det handlade om.


     Researrangör
     sedan 1986


Buss Special Landskrona AB
Teknisk arrangör enligt
resegarantilagen

org nr 556553 - 9375

Buss Specials särskilda resevillkor PDF »

År 1993 blev det huvudsakligen sol- och badresor och något år senare golfresor till Costa Brava och det föll så väl ut att det blev det helt dominerande resmålet.

I slutet av 90-talet gick vi från att ha varit en ren bussresearrangör till att bli ett reseföretag som erbjuder både bussresor och flygresor, och då vi därefter haft mestadels flygresenärer registrerades bifirman BF Travel buss & flyg.

Efter mer än 20 år på Costa Brava, det vilda galna nordöstra hörnet av Spanien, började planerna på resor till det solsäkra, spännande Costa del Sol i Andalusien, ta form. Resultatet blev resor till Fuengirola, vilket blev succé och har gjort att vi kan förlänga golfsäsongen både i början och i slutet. En annan nyhet är våra longstayresor till Spanien.

 

Vårt nästa steg blev Sport Special med löparresor, vandringsresor, cykelresor och resor till maratonlopp världen över. Programmet utökades så småningom med skidresor till Italien och Österrike. 2015 slöts cirkeln med kultur- och temaresor då det återigen finns teater- och konstresor i utbudet.

Dessutom arrangerar vi specialdesignade tränings- och tävlingsresor i övriga sporter. Exempel på det är våra populära bouleresor till tävlingar i Frankrike och Spanien. Under alla åren har vi även haft populära skolresor till Paris, Prag, London och naturligtvis till Costa Brava.

Det är tack vare era goda vitsord som vi har stärkt vår ställning på Costa Brava, bl a som den ledande golfresearrangören.

Välkommen att resa med oss hälsar
Thomas Fredriksson
med personal

 

thomas cia Ulla

 

Samarbetspartner boule Mattias Thorell thoells event »

 

  

Thomas
VD / ägare
produktion
resesäljare
bokning
reseledare/golfvärd
thomas@buss-special.se

Cia
ekonomi
resesäljare
bokning
reseledare/golfvärd
cia@buss-special.se

Ulla
webdesign
sociala medier
reseledare
ulla@buss-special.se

 
Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se