Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Buss Special * BF Travel

 * Flyg- och bussresor

Thomas Fredriksson Thomas började arbeta som guide på Costa Brava 1987 och fortsatte till 1992 då han tog över ett vilande Buss Special för att starta egna resor. Med stor tur och lite fingertoppskänsla började han 1993 annonsera om golfresor till den region som låg honom så kärt om hjärtat. Detta blev starten på något stort och fortfarande är det golfreseverksamhetensom som är hjärtat i företaget.

Thomas spelar inte så mycket golf utan är en stor entusiast av konditionsidrott. Därför finns den brinnande lusten att få visa sina resenärer de vackra omgivningarna han själv, sprungit cyklat och vandrat i. Spanien och inte minst Costa Brava är som ett andra hem för Thomas som gärna själv är med som ledare på resorna.

Cia Fredriksson. Cia är klippan på kontoret som sköter allt från ekonomi till reseförsäljning. Hon är en synnerligen uppskattad resesäljare samt guide.

Cia som inte själv spelar golf har periodvis ändå arbetat som golfvärd. Hennes servicekänsla och personlighet har gjort att de bristande kunskaperna om golf varit mindre viktiga.

Cia har också under en period via eget företag bl a arrangerat resor för dykare. Cia är noggrann och har stenkoll på det mesta och har mer än 25 års erfarenhet av resebranschen.

Lukas Hafström är 21 år och sedan 2 år tillbaka stationerad golfvärd på Costa del Sol. Lukas har spelat golf sedan barnsben och gör 2020 sitt andra år på Nordic golf league som består av Swedish golf tour och Ecco touren.

Lukas är väldigt ambitiös och mycket målmedveten och golfen tar den mesta av hans tid. Han är en mycket uppskattad och lugn kille som tar väl hand om våra resenärer.

 

Ulla Fredriksson startade företaget Buss Special 1986. Då Ulla också arbetade som lärare var reseverksamheten endast på hobbybasis. Det blev bl arrangemang av skidresor till Alperna, teaterresor till London och moderesor till Paris.

Ulla har skrivit reselitteratur om en rad länder i Mellanöstern dit hon även arrangerar resor via egna bokförlaget Fenicia. Ulla som numera är pensionerad sköter vår hemsida och har under många år arrangerat konstresor för Borstahusens Konstförening i Buss Specials regi.

BF Partners

                   

Mattias Thorell. Mattias /Thorells Event är en av våra partners. Mattias är från Skövde och representerar Club la Boule de Trix och har spelat Boule sedan 1997. Han har gått en mängd tränarutbildningar i flera steg inom Svenska bouleförbundet.

Mattias har mycket stor erfarenhet av att arrangera tävlingar, sköta sekretariat samt arrangemang av bouleresor. Han sänder även boule live på nätet via Boulekanalen. På senare år har även golfen tagit en stor del av fritiden och han sitter nu även i styrelsen på Skövde GK.

Förutom värd på våra Bouleresor så är han en uppskattad golfvärd.

Carmen Rios Sanchez. Carmen Spain experience är ett relativt ungt företag som specialiserat sig på högkvalitativa vandrings och kulturresor. Bakom företaget står Carmen, uppväxt i Göteborg men sedan i mitten av -80 talet bosatt på Costa Brava.

Carmen har under alla dessa år arbetat i resebranschen med såväl guidning som planering av resor i regionen. Buss Special har sedan många år utnyttjat Carmens tjänster både med bokningar av hotell, biljetter till sevärdheter som golfvärd och framförallt som en väldigt uppskattad utflyktsguide.

Under 2020 kommer ett allt större samarbete mellan BF Travel och Carmen ske, då med nya spännande reseprogram för aktiva resenärer.

Mohlins bussar med chaufförer Per-Olof ”Poppen” Perjans, Peter Jonsson och Micke Vourojärvi, har samtliga varit med o kört våra resor sedan i mitten av 90 talet.

Med dem bakom ratten känner man sig trygg och kan koppla av och se landskapet passera revy. Nedanvåningen har 4 bord som oftast används som cafédel. Bussen är en dubbeldäckare av senaste modell med bra benplats.

   
   
Buss Special * BF Travel          Lilla Strandgatan 19    S-261 31 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se


     Researrangör
     sedan 1986


Buss Special Landskrona AB
Teknisk arrangör enligt
resegarantilagen

org nr 556553 - 9375

Buss Specials särskilda resevillkor PDF »