Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Spanien

Sevilla Marathon

sevilla marathon


Pris: 6595:-
enkelrumstillägg 1500:-

I priset ingår:
flygresa inkl avgifter
3 nätter del i dubbelrum inkl frukost
startpaket

Följ med till flamencons och Andalusiens huvudstad Sevilla. Staden är en härlig mix av storstad och pittoresk sydspansk by med vitkalkade hus och små trånga gränder. Här är ett maratonlopp där du blir påhejad av de eldiga sydspanjorerna som med kastanjetter, gitarrmusik och dansande flamencodansöser gör att kilometrarna går fort.

Sevilla Marathon brukar kallas Europas plattaste maratonlopp. Det har sin start och sin målgång på olympiastadion på ön La Cartuja. Här hade man friidrotts-VM år 1999 men något OS blev aldrig av.

Direkt från start passeras floden Guadalquivir, som sedan passeras ytterligare tre gånger. Dock går mesta delen av loppet på de södra stränderna runt de historiska delarna av staden.


BOKA RESA Barcelona Budapest Dubai Dublin Edinburgh Mallorca Paris Prag Sevilla

I Sevilla hittar man en av de finaste gamla stadskärnorna i Europa med ett stort historiskt och konstnärligt värde. Att det sedan kryllar av små tapasbarer och uteserveringar gör ju inte saken sämre.

Staden är full av konst, monument och trädgårdar och bjuder på Europas mildaste vinterklimat.

****Hotel Tryp Macarena
Vårt hotell ligger nära den historiska stadskärnan, har tre restauranger samt café och bar. Alla rum har air cond, värdeförvaringsskåp (laptopanpassade) och minibar. Vidare finns kostnadsfri wi-fi, LCD-tv med satellitkanaler, gratis dagstidningar och direkttelefon.

Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se