Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Frankrike

Paris Marathon

paris marathon


Pris 6595:-

Flygresa
3 nätter/frukostpension på ****Hotel Duminy Vendome
startpaket

Är du marathonlöpare och tänder på idén att springa Paris Marathon så skall du inte vänta allt för länge med din anmälan.

Trots att det är ett av världens största lopp med 40 000 deltagare så går platserna snabbt åt. Precis som många storstäders lopp så fungerar detta som en löpande sightseeing där sevärdheterna avlöser varandra medan musikband och hundratusentals åskådare gör sitt för att orken inte skall tryta.

Servicen utmed banan är av toppklass och energipåfyllning i form av frukt och dryck finns med jämna mellanrum. Vilken känsla att passera mållinjen och veta att segermiddagen kan avnjutas på någon av de parisiska krogarna.


BOKA RESA Barcelona Budapest Dubai Dublin Edinburgh Mallorca Paris Prag Sevilla

KARTA VÄDER****Hotel Duminy Vendome är ett fyrstjärnigt hotell i det absoluta hjärtat av Paris. Härifrån går man till det mesta, inte bara till start och målgång. Här kan du snabbt promenera till studentkvarteren Quartier Latin, Champs Elysées, Louvren, Operan ...

Rummen är utrustade med det mesta som gör din vistelse bekväm som ex minibar, platt-TV, wifi och fina badrum. Samtliga bokade rum har enkelsängar vilket annars är svårt i Paris. Vidare erbjuder detta hotelle en rejäl frukostbuffet som serveras från kl 06.30.

     

Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se