Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Marocko

Marrakech Marathon


Pris 6995:-
inkl flygresa
3 nätter i dubbelrum inkl frukost samt startavgift.
Sightseeingtur 395:-
Möjlighet att förlänga resan. Kontakta oss för pris.

Den 25 upplagan av mytomspunna Marrakech Marathon går av stapeln när vintern är som allra mörkast i Sverige. Kanske är det inte i detta lopp man slår personbästa men det är ett utmärkt sätt att upprätthålla träningen på en bra nivå även under vintern. Ca 6000 löpare från hela världen ställer upp i magiska ”sagostaden” Marrakechs lopp.

Under vistelsen blir det chans till organiserad sigthseeing med bl a besök på Koutobiamoskén, vidare får man naturligtvis inte missa Souken (marknaden) eller ett besök på torget Djemma El Fna där restaurangerna och marknaderna gör att torget mer påminner om ett nöjesfält. Temperaturen är även på vintern ganska behaglig med 18-20 grader vilket gör att dagarna här kan njutas i härligt svenskt ”försommarväder”.


BOKA RESA Barcelona Budapest Dublin Edinburgh Mallorca Marrakech Paris Prag Sevilla

*****Hotel Es Saadi Gardens & Resort

Detta lyxiga hotell ligger omgivet av en exotisk park i de eleganta distrikten Hivernage, ca fem minuters promenad från gamla stan, Medinan och det berömda torget Djemma el Fna. Hotellet har 8 restauranger, 5 barer och nattklubb.

De eleganta, rökfria, luftkonditionerade rummen har balkong, minibar, värdeskåp, TV och gratis WIFI. Frukostbuffén är riklig och restaurangerna erbjuder såväl franska som marockanska rätter.

I SPA-avdelningen erbjuda traditionell massage, bastu och hammam (olika sorters massage, peeling...).

Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se