Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Spanien, Mallorca

Palma Marathon

  Pris: 6595:-
enkelrumstillägg 1800:-

Direktflyg från Köpenhamn, Göteborg, Stockholm
utmärkt ****hotell inkl frukost i centrala Palma
del i dubbelrum
startavgift

Det internationella Tui Palma de Mallorca Marathon arrangeras i år för 11 gången. Loppet går av stapeln samtidigt som halvmaraton och 10 km-loppen. Vid denna tid ifjol hade man ca 23 grader och skönt sensommarväder. Vid starten kl 09.00 var temperaturen ca 15 grader. Loppet blir som många andra stadsmarathon mer och mer populärt och arrangörerna räknar med drygt 10 000 på marathon distansen.

Många av löparna från 59 olika nationer var överrens om att detta lopp var ett av världens vackraste ö-marathon. Rundan går till stor del längs havet vilket borgar för en relativt snabb bana.


BOKA RESA Barcelona Budapest Dubai Dublin Edinburgh Mallorca Paris Prag Sevilla

****Hotel HM Jaime III
Detta charmiga fyrstjärniga hotell ligger i hjärtat av Palma, på promenadavstånd från hamnen där start och målgång är beläget. Det nyligen renoverade hotellet erbjuder fina rum med alla faciliteter.

På hotellet finns gym och spaavdelning med bl a turkist bad, relaxavdelning, bastu mm. Den trevliga restaurangen erbjuder både finare middagar samt enklare rätter och den rikliga frukostbuffén erbjuder det mesta för att fylla våra energidepåer.

               

 

 

 

 

 

 

Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se