Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Irland

Dublin Marathon den 26 oktober

Pris: 6595:-
enkelrum 1500:-

I priset ingår:
flygresa, 3 nätter del i dubbelrum inkl frukost
samt startavgift till loppet

Irlands huvudstad har en lång historia som maratonarrangör. Den 34.e upplagan går av stapeln 2014 och loppet som kallas för ”the friendly marathon” ökar ständigt i populitet.

Över hälften av de ca 10 000 löparna är från andra länder och det är upplevelserna från dem som gjort att detta lopp fått sitt smeknamn.

 


BOKA RESA Barcelona Budapest Dubai Dublin Edinburgh Mallorca Paris Prag Sevilla

O'Callaghan Stephens Green Hotel

Att löpa genom de historiska delarna av denna miljonstad är en upplevelse. Även om staden är en gammal stad som grundades av vikingarna så är den idag en pulserande storstad där över hälften av befolkningen är under 25 år.

Klimatet på Irland vid tiden för loppet är oftast perfekt i långlöparens ögon. Medeltemperaturen ligger på mellan 12-14 grader.

Irländsk folkmusik, Guinessmuseum och Old Jamessons whiskeydestillery är något som kan avnjutas efter loppet. Dagen före loppet ägnas åt andra kulturell sightseeingar för de som så vill.

 

Vi bor på det mysiga **** O´Callaghan Stephens Green Hotel, som ligger centralt i Dublin, nära St Patrick´s Cathedral. Hotellet är trevligt och ombonat, all inredning är vald med finess... tyger, möbler och konstverk. Rummen är luftkonditionerade och det finns restaurang och bar. I alla allmänna utrymmen finns tillgång till wi-fi mot en mindre avgift.

Alla de 99 rummen har kassaskåp, kaffe- och tebryggare, 23 tum platt-tv med kabelkanaler och betalfilmer. Badrummen har lyxtoalettartiklar, smink/rakspegel och hårtork. Gäster har tillgång till strykjärn/strykbräda och klockradio.

 

 

 

 

Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se