logga bftravel   Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Golfresor Spanien

Buss Special*BF Travel, golf- och sportresor med buss och flyg
Gruppresa eller resa på egen hand, möjligheterna är många när ni reser med oss.Dags att boka en golfresa? En resa med golfvärd eller en resa på egen hand? Short stay eller long stay? Det är bara att välja. Efter mer än 20 år med golfresor till Spanien har vi skapat värdefulla kontakter med golfklubbar, transportföretag och hotell, och kan därför erbjuda det bästa till det bästa priset.

Vi har sedan vi började arrangera golfresor 1993 alltid erbjudit busstransfer till golfbanorna. Detta fortsätter vi med, men dessutom erbjuder vi även nu resor där ni sköter transporterna själva med hyrbilar.

OBS att ni erhåller golfprogram med förbokade teetimes redan hemifrån för att vi skall kunna ge er bästa möjliga starttider. Ni har även möjlighet att påverka ert golfprogram om det exempelvis är någon bana ni vill byta mot annan bana i vårt utbud.

Se våra extraerbjudanden här »

logga bftravel

 

logga buss special
Researrangör sedan 1986
Buss Special Landskrona AB
Teknisk arrangör enl resegarantilagen

 

logga kammarkollegiet

 

logga facebook

Golfresor Spanien, Costa del Sol,
solkusten eller golfkusten som denna 20 mil långa kustremsa i Andalusien brukar kallas. Vi har valt semesterorten Fuengirola till vår ort, för att den förutom närhet till fina golfbanor även erbjuder shopping, nöjen, sol och bad. Fuengirola ligger centralt, lika nära Marbella som Malaga och bara ett stenkast från den vita byn Mijas Pueblo.

 

Golfresor Spanien, Costa Brava,
den vilda kusten, är kustremsan som sträcker sig från franska gränsen i norr söderut mot Barcelona. Här är vi väl etablerade efter mer än 20 års samarbete med såväl golfbanorna som hotellen.

 

barcelona, sagrada familia

 

 

Buss Special började arrangera resor i mitten av 80-talet, då enbart bussresor i Europa.
Namnet blev Buss Special eftersom det var just specialresor med buss det handlade om. I slutet av 90-talet gick vi från att ha varit en ren bussresearrangör till att bli
ett reseföretag som erbjuder både bussresor och flygresor, då startade vi bifirman BF Travel, buss & flyg

Sedan början av 90-talet har Buss Special*BF Travel varit specialiserade på resor till Costa Brava, en region som av National Geographic röstats fram som ett av världens bästa resmål och som idag även stoltserar med att ha Spaniens bästa golfbana, ”Number one Course”, PGA Catalunya Stadium Course.

Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se