golfresor

 

 

 

Starttider
Vi har teetimes på förmiddagarna de flesta dagarna. Någon dag kan första teetime vara från kl 08.20 och någon dag först efter lunch. Transporter till golfbanorna sker gemensamt med buss eller taxi. Vi har valt våra golfbanor med omsorg. det betyder att alla banor är av god klass och kan spelas utan behov av golfbil. Vill man trots att banorna är flacka ändå ha golfbil så hyrs dessa på plats. (Pris ca 25-40 €) Det finns trevliga restauranger på alla klubbarna, där ni kan köpa baguetter och något att dricka innan ni går ut eller kanske lite tapas (spanska smårätter) när ni kommer tillbaka.

Golfvärdar
Vi har alltid svensk personal på resmålet. Våra golfvärdar /reseledare tar väl hand om er. De arrangerar tävlingar, utflykter, vinprovningar, middagar och annan sightseeing i trakten. De känner väl till området och hjälper gärna till med alla möjliga och omöjliga frågor.

Hcp
Alla golfare med hcp är välkomna att spela på banorna.
Vi anordnar golftävlingar bl a i spelformerna poängboogey, slaggolf & bästboll för de som gillar att tävla. Ni betalar en liten summa för inköp av priser. Prisutdelningen är oftast den sista kvällen.

Lottning
Vi lottar ihop i 3- och 4 bollar. Ni som vill spela med familj och vänner kan naturligtvis göra det.

Klädsel
Tidigt på våren och sent på hösten brukar morgnarna vara lite kyliga. Ta därför med en varm tröja till den första timmen för säkerhets skull.

Internationell golfetikett gäller: Skjortor/tröjor med krage och ärm,ej för korta shorts och inte jeans. Det är allt vanligare att endast golfskor med softspikes accepteras.

 

Dagsmedeltemperatur på Costa del Sol           www.medeltemperatur.se
jan feb mars april maj juni juli aug sep okt nov dec
17 18 20 22 24 28 31 31 28 24 20 18
 
                   Dagsmedeltemperatur på Costa Brava             
jan feb mars april maj juni juli aug sep okt nov dec
14 15 17 18 22 25 28 29 26 22 17 14