Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Longstay Costa del Sol

Golfpaket på Costa del Sol

golf i fuengirola

12 eller 14 gfee på 5 olika banor.
I detta paket har du spel på 5 av våra resenärers mest omtyckta golfbanor. Dessa banor inkluderar vi i våra veckoresor och då vi vet att våra resenärer gärna vill ha möjlighet att gå banorna är dessa utvalda banor gåvänliga och flacka. Exakt program och samtliga teetimes får gästerna hemifrån. Byte av dagar är möjligt enligt önskemål före avresa och på plats enligt tillgänglighet på banorna. Teetimes oftast förmiddagar samt någon dag på eftermiddagen. De banor vi inkluderar i detta paket är Mijas Olivos, Mijas Lagos, Atalaya Old Course, El Paraiso, Guadalhorce, Malaga Parador. Priset på detta paket är högre då det helt enkelt erbjuds bättre och populärare golfbanor. Gemensamt spel och dagliga tävlingar i olika spelformer. Golfvärd på banan och vid träfftider på hotellet /lägenheterna

OBS att man även kan lägga till eller dra ifrån antal gfee på golfpaketet. Tillägg/avdrag är 45 €/ gfee.


BOKA 0418-12330 KARTA VĄDER Costa del Sol
PRISER
****Marina Park Select
Club la Costa World
UTFLYKTSMÅL om
HYRBIL
om
FLYGRESAN

Club de Golf de Mijas Los Olivos & Los Lagos
Dessa två banor är båda designade av Robert Trent Jones Sr. Som namnen på banorna berättar är karaktären på banorna olika, och det var precis vad Robert Trent Jones ville.

På Los Lagos, som öppnar igen i januari 2013 efter ombyggnad med en rad förbättringar, möter man en golfbana med stora sjöar, bunkrar och väldiga greener.

Detta till skillnad mot Los Olivos som kännetecknas mer av olivträd som ofta sätts i spel samt de mindre ofta ondulerade greenerna.

Parador de Golf de Malaga Denna mästerskaps bana grundades redan 1929 och ägs forfarande av staten Malaga.

Det är en kombinerad park- och linksbana, som ligger vid ett flackt område nära Costa del Sols stränder och med Andalusiens berg som kuliss i bakgrunden.

Denna bana har uppskattats av såväl den avancerade golfaren som av nybörjaren. Senaste Europatourtävlingar 2010 och 2011

Guadalahorce Golf
Här har vi en låg (6194 m) bana som är i privat ägo men välkomnar besökare under vardagsförmiddagar. Första nio är mer av parkkaraktär medan sista nio har mer böljande fairways och upphöjda greener vilket gör dem lite mer svårspelade.

Har man tur träffar man här på den spanska golfikonen Miguel Ángel Jiménez då det är hans hemmabana. Banan invigdes 1990 och var nog höstens favoritbana bland våra gäster.

Atalaya Golf, Old Course.
Denna bana ritades av den tyske golfmästaren Limburger. Banan är från 1968 och den är en av våra mest uppskattade. Med sina breda fairways och stora greener utmanar den golfare på alla nivåer även om den ofta anses som idealbana för medelgolfaren. Vyerna upp mot La Conchabergen är enastående, och det är en njutning att gå denna banna som är kantad av palmer, eucalyptosträd, pinjer och kaktusar.

Lauro Golf
Denna 27 håls-anläggning ligger ca 40 minuter från kusten i ett storslaget andalusiskt landskap. Klubben har inte bara varit noggrann med att skydda naturens egen växtlighet utan man har även planterat tusentals träd och växter från den andalusiska floran. Banan har tre niohålsingor, alla relativt flacka och kan kombineras till par 72. En välskött, utmanande och populär golfanläggning i fina omgivningar.

Rio Real
Banan ligger ca 20 min från Fuengirola och är designad av en av tidernas bästa Spanska banarkitekt, Javier Arana. Banan är en klassisk Costa del Sol-bana och öppnades redan 1965. Enligt den Spanska golffederationen är detta en av Spaniens bästa banor. Den slingrar sig i en dalgång längs floden Rio Real ner till Medelhavet. Det är en flack bana som kantas av cypresser, eucalyptus, olivträd och pinjer. Vackra vyer väntar mot både berg och hav.

El Paraiso
Detta är en av de mest etablerade golfbanorna på Costa del Sol, designades 1973 av Gary Player. Belägen i den fridfulla dalen El Paraiso med det majestätiska berget ”La Concha” i norr och det glittrande Medelhavet i söder som bakgrund, så har El Paraiso ett avundsvärt rykte om sig, inte bara för att den tillhandahåller en av de bästa mästerskapsbanorna längs kusten (vilket gör att spelare kommer tillbaka om och om igen) men också för att den är den vänligaste internationella klubben.

   

 

.

Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se