Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Spanien, Costa Brava          

La Liga + Emporda Golf Resort

Pris: 9950:-
3 nätter i Barcelona och 4 nätter på Empordá Golfresort

Att spendera en helg i Barcelona i kombination med ett besök på Nou Camp för att se stadens stolthet FC Barcelonas hemmamatcher och att sedan fortsätta resan mot ett av de finaste golfresorten i Spanien är nog den optimala resan för den sportintresserade.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Datum för matcherna är preliminär tom ca 7 dagar före match då TV bolagen skall besluta om det blir lördags eller söndagsmatch.
Dessa resor inkluderar 7 nätter och avresedag är en fredag.

Boka 0418-123 30 KARTA VÄDER   EMPORDÀ GOLF om
HYRBIL
om
FLYGRESAN

Den katalanska huvudstaden är en av Europas hetaste städer med sina många sevärdheter, sin långsträckta strandpromenad kantad av barer och restauranger, sitt myllrande folkliv i Barrio Gótico och charmiga el Born. Dessutom måste shoppingen på Paseo de Gracia nämnas, den är av världsklass.


**** Hotel Barceló Atenea Mar

Barceló Atenea Mar ligger 150 meter från stranden i Barcelona. Hotellet erbjuder gratis bubbelpool, bastu och gym samt gratis Wi-Fi-zon. Alla rum är luftkonditionerade och har kassaskåp, telefon och satellit-TV med internationella kanaler.

I priset ingår flygresa med direktflyg, bagageavgifter, 3 nätter på **** hotell Atenea Mar i Barcelona fredag-måndag, 4 nätter på Double Tree by Hotel Hilton & Spa resort inkl frukost. Transfer Barcelona-Emporda samt Emporda-flygplatsen. 2 greenfee på Emporda Forest & 2 greenfee på Emporda Links.

Pris baserat på minimum 4 personer, inkvartering i dubbelrum, bra sittplats på kortsida.

Tillägg för transfer mellan Barcelona och Emporda vid färre än 4 personer, tillägg för biljett på långsida. Taxi flygplats-hotell i Barcelona ingår ej. Turistskatt 1 €/natt betalas direkt till hotellet.

Särskilda bokningsvillkor dessa resor:
Full betalning senast 7 dagar efter bokning. Vid avbokning senast 24 h före avresa återbetalas endast 2500:-. Mindre än 24 h före avresa ingen återbetalning.


      Double Tree by Hotel Hilton & Spa resort

                

Empordá Golf ligger på Ampuriasslätten nära det gamla historiska samhället med samma namn. Hela detta slättland är fyllt av historia och de vackra medeltida byarna är många. Varför inte prova det katalanska köket i någon gammal ”masia”? Eller kanske lockar en kvällspromenad i någon av de genuina kustbyarna i närheten? Du har 2 riktiga toppklassbanor på anläggningen med 18 hål i pinjeskogen och 18 utmanande linkshål. Empordá är numera en välkänd anläggning med sina alltid ytterst välskötta fairways och greener.

                 

Rummen i detta moderna hotell är ljusa och rymliga med stor terrass med utsikt över det vackra landskapet och golfbanan. Samtliga rum har satellit-tv, telefon, bredbandsuppkoppling, minibar, kassafack, luftkonditionering, bad/wc. På hotellet kan ni njuta på den moderna spa-avdelningen, som innehåller gym, uppvärmd pool, jacuzzi, hamman, bastu mm. På restaurangen serveras fantastiska ”ampurdanska” specialiteter
Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se