Res med Buss Special/BF Travel och spela golf på Costa del Sol
  Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Golfresa på egen hand

Golfbanor på Costa del Sol


Vi har sedan vi började arrangera golfresor 1993 alltid erbjudit busstransfer till golfbanorna. Detta fortsätter vi med men dessutom erbjuder vi även nu resor där resenärerna sköter transporterna själv med hyrbilar som numera bokas till en billig peng.

Vi bokar fortfarande golftider tillsammans med våra grupper i den mån det går, vilket innebär att under högsäsong så erbjuds även resenärer som köpt resa "på egen hand" att delta i golftävlingar och få service från vår golfvärd.

OBS att ni erhåller golfprogram med förbokade teetimes redan hemifrån för att vi skall kunna ge er bästa möjliga starttider. Ni har även möjlighet att påverka ert golfprogram om det exempelvis är någon bana ni vill byta mot annan bana i vårt utbud.

www.medeltemperatur.se
jan feb mars apr maj jun jul aug sep okt nov dec
17 18 20 22 24 28 31 31 28 24 20 18

På bilden green 9 på Guadalhorce. Har man tur träffar man här på den spanske golfikonen Jose Maria Jimenez då det är hans hemmabana.

KARTA VÄDER Fuengirola
PRISER
Marina del Sol
Club la Costa World
UTFLYKTSMÅL om
HYRBIL
om
FLYGRESAN

Guadalahorce Golf
Här har vi en låg (6194 m) bana som är i privat ägo men välkomnar besökare under vardagsförmiddagar. Första nio är mer av parkkaraktär medan sista nio har mer böljande fairways och upphöjda greener vilket gör dem lite mer svårspelade.

Har man tur träffar man här på den spanska golfikonen Miguel Ángel Jiménez då det är hans hemmabana. Banan invigdes 1990 och var nog höstens favoritbana bland våra gäster.

Parador de Golf de Malaga Denna mästerskaps bana grundades redan 1929 och ägs forfarande av staten Malaga.

Det är en kombinerad park- och linksbana, som ligger vid ett flackt område nära Costa del Sols stränder och med Andalusiens berg som kuliss i bakgrunden.

Denna bana har uppskattats av såväl den avancerade golfaren som av nybörjaren. Senaste Europatourtävlingar 2010 och 2011.

Club de Golf de Mijas Los Olivos & Los Lagos
Dessa två banor är båda designade av Robert Trent Jones Sr. Som namnen på banorna berättar är karaktären på banorna olika, och det var precis vad Robert Trent Jones ville.

På Los Lagos, som öppnar igen i januari 2013 efter ombyggnad med en rad förbättringar, möter man en golfbana med stora sjöar, bunkrar och väldiga greener.

Detta till skillnad mot Los Olivos som kännetecknas mer av olivträd som ofta sätts i spel samt de mindre ofta ondulerade greenerna.

www.medeltemperatur.se
jan feb mars apr maj jun jul aug sep okt nov dec
17 18 20 22 24 28 31 31 28 24 20 18

 

 

Lauro Golf
Denna 27 håls-anläggning ligger ca 40 minuter från kusten i ett storslaget andalusiskt landskap. Klubben har inte bara varit noggrann med att skydda naturens egen växtlighet utan man har även planterat tusentals träd och växter från den andalusiska floran. Banan har tre niohålsingor, alla relativt flacka och kan kombineras till par 72. En välskött, utmanande och populär golfanläggning i fina omgivningar.

Atalaya Golf, Old Course.
Denna bana ritades av den tyske golfmästaren Limburger. Banan är från 1968 och den är en av våra mest uppskattade. Med sina breda fairways och stora greener utmanar den golfare på alla nivåer även om den ofta anses som idealbana för medelgolfaren. Vyerna upp mot La Conchabergen är enastående, och det är en njutning att gå denna banna som är kantad av palmer, eucalyptosträd, pinjer och kaktusar.

El Paraiso,
Detta en av de mest etablerade golfbanorna på Costa del Sol, designades 1973 av Gary Player. Belägen i den fridfulla dalen El Paraiso med det majestätiska berget ”La Concha” i norr och det glittrande Medelhavet i söder som bakgrund, så har El Paraiso ett avundsvärt rykte om sig, inte bara för att den tillhandahåller en av de bästa mästerskapsbanorna längs kusten (vilket gör att spelare kommer tillbaka om och om igen) men också för att den är den vänligaste internationella klubben.

Rio Real
Banan ligger ca 20 min från Fuengirola och är designad av en av tidernas bästa Spanska banarkitekt, Javier Arana. Banan är en klassisk Costa del Sol-bana och öppnades redan 1965. Enligt den Spanska golffederationen är detta en av Spaniens bästa banor. Den slingrar sig i en dalgång längs floden Rio Real ner till Medelhavet. Det är en flack bana som kantas av cypresser, eucalyptus, olivträd och pinjer. Vackra vyer väntar mot både berg och hav.

   

 

   

 

 

 

 

 

Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se