Boka on-line
eller ring
0418-123 30
mån-fre 09.00-16.00
info@buss-special.se
     
  om BF Travel »
resevillkor pdf »
 
BOKA
resa
»
     

Skidresa 2018 Italien

Moena, Val di Fassa

Vi bor i den mysiga byn Moena i Val di Fassa. Här finns trevliga cafeér, restauranger och affärer. Moena ligger bra till för att utforska Superdolomiti (består av 12 byar) som är ett av alpernas största skidområden.

Vi har 10-15 minuter med buss till flera system och upplägget på resan blir att vår buss går till olika liftsystem hela veckan. Blir man förälskad i någon plats kan man dock återvända med lokabuss på egen hand.

 Vi beräknar anlända till Italien på lördagmorgonen, och kan ge oss upp i backarna redan efter incheckningen på vårt hotell.

På så sätt kan vi ha 8 möjliga skiddagar då vi beräknar lämna Italiaen nästkommande lördageftermiddag. Hemkomst till Sverige söndagen den 25 februari vid lunchtid.


BOKA RESA » KARTA VÄDER       om BUSSRESAN

 

    Skidresa till Moena, Italien
         16/2 - 25/2 2018

 ***Hotel Laurino inkl halvp 7450:-
**** Hotel Garden inkl halvp
9350:-

I resans pris ingår förutom resa med Poppens nya supermoderna dubbeldäckare, boende på valt hotell inkl frukost och middag. Bussen kör till olika liftsystem varje dag.

****Hotel Garden

***Hotel Laurino

 

 

 

 

Vi har valt två hotell, centralt belägna i Moena. Båda hotellen erbjuder ungefär samma faciliteter, rum med dusch/bad, restaurang där frukost och middag serveras, bar och spa/wellnessarea med bastu och turkiskt bad. Hotel Garden erbjuder även en inomhuspool.

**** Hotel Garden
Hotel Gardens rum är inredda i traditionell alpin stil, och alla rum har alla bekvämligheter såsom eget badrum, satellit-TV och gratis Wi-Fi. Inomhuspoolen har glastak med en fin utsikt ut mot bergen. I wellness-centret erbjuds massagebehandlingar, turkiskt bad och bastu och restaurangen bjuder på läckra lokala rätter. I hotellets mysiga lounge njuter man skön avkoppling vid braskaminen efter en härlig skiddag. Hotel Garden har betyg 9,1 på en tiogradig skala.

***Hotel Laurino
Hotel Laurino är ett mysigt familjeägt hotell med alla bekvämligheter som eget badrum med badrock/slippers och toalettartiklar, satellit-Tv och fri Wi-Fi. Hotellet erbjuder frukostbuffet samt internationella och lokala rätter i restaurangen. Det turkiska badet och bastun är gratis för hotellgästerna, dessutom finns frisörsalong och souvenirbutik. Hotel Laurino har också högt betyg (8,8).

 Strandvägen 293    S-261 61 Landskrona         tel: 0418-123 30            info@buss-special.se